E-MTB 

Er zijn veel overeenkomsten tussen offroad motor rijden en e-mountainbiken. Op een e-mountainbike behaal je gemakkelijk hoge snelheden, en op smalle bospaden is er dan een behoorlijke stuurtechniek vereist. Daarnaast werkt het ook erg goed ter verbetering van je reactiesnelheid het houdt je scherp en fit! Ook mag je met de motor op steeds minder plekken in het bos/ de natuur komen waardoor een E-MTB de perfecte oplossing is. 

Zelf zijn wij enkele jaren geleden begonnen met elektrisch mountainbiken en zeker in de wintermaanden is dit dé perfecte vervanging voor crossen. De paden in de bossen zijn dan mooi hard en er zijn in die tijd van het jaar maar weinig crossbanen geopend. In de zomermaanden pakken wij nog steeds liever de crossmotor want dan zijn vaak de mountainbike paden erg mul en de crossbanen weer volop geopend! 

Probeer een E-MTB 

Wilt u zelf eens het gemak en plezier van een E-MTB ervaren? Stuur dan gemakkelijk een mailtje via onderstaande link en wij zodat we een testrit in kunnen plannen. 

Intense Tazer MX 

Uniek in zijn soort.

De Intense Tazer MX is de eerste E-MTB gebouwd voor de powersportmarkt. 

De full-carbon Tazer MX is voorzien van motorcross-geïnspireerde componenten met herkenbare MX-merken zoals Öhlins, Maxxis, Magura en ODI. Met de SHIMANO EP8-motor met 3 vermogensstanden kunt je het ondersteuningsvermogen aanpassen naar wens. Deze opvallende E-MTB is de perfecte cross-trainingstool voor motorsportliefhebbers.

 

Ride farther. Ride faster. #INTENSEtazermx

 

E-MTB uitrusting, onderhoud en accessoires

Ook voor (E)-MTB/ Downhill kleding, schoenen, helmen kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben wij ook een mooi aanbod met bidons en reparatie tasjes van Fidlock die gemakkelijk op een (E)-MTB gemonteerd kunnen worden. Deze accessoires zijn erg gebruiksvriendelijk door het magnetische klik systeem. 

Het netjes onderhouden van de E-MTB is erg belangrijk, vandaar dat wij ook over een mooi aanbod onderhoudssetjes, olie en schoonmaakmiddelen van Cyclon beschikken.