E-MTB 

Er zijn veel overeenkomsten tussen offroad motor rijden en e-mountainbiken. Op een e-mountainbike behaal je gemakkelijk hoge snelheden, en op smalle bospaden is er dan een behoorlijke stuurtechniek vereist. Daarnaast werkt het ook erg goed ter verbetering van je reactiesnelheid het houdt je scherp en fit! Ook mag je met de motor op steeds minder plekken in het bos/ de natuur komen waardoor een E-MTB de perfecte oplossing is. 

Zelf zijn wij 2 jaar geleden begonnen met elektrisch mountainbiken en zeker in de wintermaanden is dit dé perfecte vervanging voor crossen. De paden in de bossen zijn dan mooi hard en er zijn in die tijd van het jaar maar weinig crossbanen geopend. In de zomermaanden pakken wij nog steeds liever de crossmotor er weer bij want dan zijn vaak de mountainbike paden erg mul en de crossbanen weer volop geopend! 

Uit onze eigen ervaring weten wij dat een hardtail mountainbike het met zulke snelheden eigenlijk net niet is. Daarom verkopen wij ook enkel full suspension e-mtb's, voor optimaal rijcomfort en -plezier! 

 

Probeer een E-MTB 

Wilt u zelf eens het gemak en plezier van een E-MTB ervaren? Stuur dan een mailtje via de onderstaande knop met ''testdag E-MTB'' en vermeld daar uw persoonlijke gegevens bij. 

Zodra wij meer informatie over de testdagen hebben ontvangt u dit per mail van ons!