E-MTB 

Er zijn veel overeenkomsten tussen offroad rijden en e-mountainbiken. Op een e-mountainbike behaal je gemakkelijk snelheden tot +- 45km/pu, en op smalle bospaden is er dan een behoorlijke stuurtechniek vereist. Ook mag je met de motor op steeds minder plekken in de natuur komen waardoor een E-MTB de perfecte oplossing is. 

Zelf zijn wij 2 jaar geleden begonnen met elektrisch mountainbiken en zeker in de wintermaanden is dit dé perfecte vervanging voor crossen. De paden in de bossen zijn dan mooi hard en er zijn in die tijd van het jaar maar weinig crossbanen geopend. In de zomermaanden pakken wij nog steeds liever de crossmotor er weer bij want dan zijn vaak de mountainbike paden erg mul en de crossbanen weer volop geopend! 

Uit onze eigen ervaring weten wij dat een hardtail mountainbike het met zulke snelheden eigenlijk net niet is. Daarom verkopen wij ook enkel full suspension e-mtb's, voor optimaal rijcomfort en -plezier! 

 

Probeer een E-MTB 

Wilt u zelf eens het gemak en plezier van een E-MTB ervaren? Stuur dan een mailtje via de onderstaande knop met ''testdag E-MTB''. 

Zodra wij meer informatie over de testdagen hebben ontvangt u dit van ons! 

Intense // Berria 

Op dit moment zijn wij officieel E-MTB dealer van Berria en Intense

De eerste Berria modellen zijn vanaf januari 2022 leverbaar en de Intense Tazer MX is vanaf maar 2022 te verkrijgen. 

Neem voor meer informatie over de desbetreffende merken een kijkje op de subpagina's.